Nyheter

  Oppstart 23. august

  OPPSTART 23.AUGUST

  Etter styremøte 9. august er det en glede å kunne fortelle at vi har besluttet å gjenoppta vanlige treninger fra mandag 23. august.

   

  Pussekveld

  Tradisjonen tro begynner vi med pussekveld denne mandagen. Da møtes vi med eget pusse-utstyr, klubben stiller også med noe utstyr og så pusser vi klubbvåpen. Det blir også anledning til å ta med egne våpen dersom du ønsker hjelp til puss eller demontering - vi hjelper så godt vi kan. Dette pleier å være en fin sosial kveld og du trenger ingen forkunnskap for å delta dersom du ikke eier eget våpen.

   

  Feltstevne 19.september

  Klubben skal også arrangere feltstevne på Stemtjønn 19. september og noen har annonsert at de kan hjelpe til. Har du ikke sagt i fra enda og vet at du kan bidra på en eller annen måte så gi beskjed til Ingunn Edvardsen på 9807 7401 eller send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   

  Ny standplassliste

  Det jobbes i disse dager med ny standplassliste som vil bli annonsert når den er ferdig og lagt ut. Vi har besluttet å kutte ut torsdagstreningene etter noe dalende interesse før coronaen stengte oss ned. Om mulig vil torsdagstreningene bli erstattet med approberte stevner. Skulle det oppstå et ønske eller behov for torsdagstreninger så kan det bli aktuelt ved en senere anledning.

   

  Spørreundersøkelse

  Styret jobber også med en spørreundersøkelse som vil bli sendt alle klubbens medlemmer innen kort tid for å kartlegge medlemmenes behov og ønsker.

   

  Sikkerhetskurs

  Det jobbes også med dato for nytt sikkerhetskurs - følg med på hjemmesiden for oppdateringer.

   

  Vel møtt!

   

  Styret

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper