greipstad pistolkubb skytebane


Hei alle medlemmer
 
Som dere vet, kom det nye mykere smittevernregler gjeldende fra 7.mai. Det åpnes blant annet for treninger med inntil 50 personer så lenge det holdes en meters avstand. På Stemtjønn betyr det at det skal være èn tom standplass mellom skyttere fra når av. Vi kan da altså skyte 7 av gangen. Nodelandshallen er fremdeles stengt inntil videre og pr i dag vet vi ikke når den åpnes.
 
Dette betyr at vi starter opp med organisert trening PÅ STEMTJØNN fra onsdag 13.mai for dere med egne våpen og vi følger standplasslista. Det er nå strøm på Stemtjønn igjen etter lyn-nedslaget og anlegget er testet og er i orden. Bruk Facebook til å informere etter beste evne dersom været ikke tillater skyting - vi har ikke noe bedre varslingssystem så regner med alle kan vise forståelse for eventuelle problemer det skaper om det blir eller ikke blir skyting pga været. Om noen standplassledere ikke er kjent med vendeanlegget på Stemtjønn så si ifra så skal vi forklare eller vise dere.
 
Det er enhver skytters ansvar å bidra til at reglene blir overholdt og også ha med seg anti-bac til eget bruk før og etter håndtering av stativer/skivemateriell/lapper. Vi anbefaler alle å ha egne ruller med lapper og ikke dele disse med andre.
 
Vi har ikke anledning til å drive med utlån av utstyr/våpen så vi kan dessverre ikke åpne opp for nybegynner-skyting enda. Når det blir anledning til dette vil det selvsagt bli lagt ut informasjon.'
 
StyretDel denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Greipstad Pistolklubb

Postadresse: Fagermoen 11a, 4645 Nodeland

Besøksadresse: Nodelandshallen, Nye Kirkeveg 26, 4645 Nodeland

Kontakt

post@greipstadpistolklubb.no

Innhold © Greipstad Pistolklubb. Webdesign ©2023 av Web Norge