greipstad pistolkubb skytebane


OPPSTART 23.AUGUST

Etter styremøte 9. august er det en glede å kunne fortelle at vi har besluttet å gjenoppta vanlige treninger fra mandag 23. august.

 

Pussekveld

Tradisjonen tro begynner vi med pussekveld denne mandagen. Da møtes vi med eget pusse-utstyr, klubben stiller også med noe utstyr og så pusser vi klubbvåpen. Det blir også anledning til å ta med egne våpen dersom du ønsker hjelp til puss eller demontering - vi hjelper så godt vi kan. Dette pleier å være en fin sosial kveld og du trenger ingen forkunnskap for å delta dersom du ikke eier eget våpen.

 

Feltstevne 19.september

Klubben skal også arrangere feltstevne på Stemtjønn 19. september og noen har annonsert at de kan hjelpe til. Har du ikke sagt i fra enda og vet at du kan bidra på en eller annen måte så gi beskjed til Ingunn Edvardsen på 9807 7401 eller send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ny standplassliste

Det jobbes i disse dager med ny standplassliste som vil bli annonsert når den er ferdig og lagt ut. Vi har besluttet å kutte ut torsdagstreningene etter noe dalende interesse før coronaen stengte oss ned. Om mulig vil torsdagstreningene bli erstattet med approberte stevner. Skulle det oppstå et ønske eller behov for torsdagstreninger så kan det bli aktuelt ved en senere anledning.

 

Spørreundersøkelse

Styret jobber også med en spørreundersøkelse som vil bli sendt alle klubbens medlemmer innen kort tid for å kartlegge medlemmenes behov og ønsker.

 

Sikkerhetskurs

Det jobbes også med dato for nytt sikkerhetskurs - følg med på hjemmesiden for oppdateringer.

 

Vel møtt!

 

Styret
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Greipstad Pistolklubb

Postadresse: Fagermoen 11a, 4645 Nodeland

Besøksadresse: Nodelandshallen, Nye Kirkeveg 26, 4645 Nodeland

Kontakt

post@greipstadpistolklubb.no

Innhold © Greipstad Pistolklubb. Webdesign ©2023 av Web Norge