greipstad pistolkubb skytebane


 

Som de fleste vet har vi ei full feltløype på Stemtjønn.

Deler av den er i brukbar stand, deler er absolutt ikke i stand og deler av den trenger bare litt vedlikehold. Det er egentlig synd at et så flott område som vi er så priveligerte å eie ikke blir brukt mer enn det gjør.

Vi ønsker å finne ut om det er medlemmer som ønsker å få den i brukbar stand slik at vi kan bruke den til trening og klubbstevner. Vi ønsker å lage så enkle standplasser som mulig og så får vi ved økende interesse gjøre standplassene mer 'avanserte'.

Vi ser ikke for oss nødvendigvis en stor dugnad. Vi ser heller for oss at medlemmer kan dra opp på tidspunkt de selv bestemmer og når dere selv har lyst for å gjøre en liten innsats. Sakte men sikkert vil den bli bedre og brukbar.

 

Hvis noen kunne tenke seg å bidra med dette, så send en melding eller ring Ingunn Engelsen på 9807 7401. Styret stiller med materialer og arbeidet koordineres av Ingunn.

 

Vi ønsker å få vite det dersom noen drar opp for å gjøre noe for å vite hva som blir gjort. Da er det lettere for Ingunn å ha oversikt. Ser du at noe trengs å gjøres så ta kontakt med Ingunn.

 

Hilsen Styret

 
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Greipstad Pistolklubb

Postadresse: Fagermoen 11a, 4645 Nodeland

Besøksadresse: Nodelandshallen, Nye Kirkeveg 26, 4645 Nodeland

Kontakt

post@greipstadpistolklubb.no

Innhold © Greipstad Pistolklubb. Webdesign ©2023 av Web Norge